недеља, 29. април 2018.

Mjuzikl „Sudbina jednog Čarlija“ na daskama Malog pozorišta

Priča o jednom mačku „Sudbina jednog Čarlija“, nastala iz pera dramskog pisca Aleksandra Popovića, igra se premijerno u ponedeljak 30. aprila u 20 časova na daskama Malog pozorišta „Duško Radović“ u Beogradu. 

Foto: Z. Sinobad

Čarli je na početku nezrelo mače, surovo ostavljeno da se stara samo o sebi, a na kraju mačak sa bogatim životnim iskustvom. „Sudbina jednog Čarlija“ nosi snažne emocije bliske svakom detetu: strah od napuštenosti i čežnja za majkom, bliskost nerazdvojnog prijateljstva, ljubav za koju se čine velika dela, ponos zbog uspeha, ponesenost slavom ali i uteha zbog povratka u okrilje majke. 

Ovaj mjuzikl za decu (5+) režirala je Ana Tomović po tekstu Tamare Radojčić Obrenović.

Mačka Čarlija igra Arsenije Tubić, Violetu Jelena Petrović, a uloga Kapetana poverena je Aleku Rodiću. U ostalim ulogama su Sandra Rodić Janković, Aleksandra Anđelković, Kristina Tomić, Damjan Kecojević, Miloš Anđelković, Goran Balančević i Jovan Stamatović – Karić.

Foto: Z. Sinobad


Muziku je komponovala Nevena Glušica. Za koreografiju je zadužen Milan Gromilić, za scenografiju Ljubica Milanović a za kostime Momirka Bailović.

Nakon premijere, predstava će se izvoditi u Malom pozorištu „Duško Radović“ 5, 12 i 17. maja sa početkom od 17 sati.

Piše: Miljana Miletić


Нема коментара:

Постави коментар